Oli360 Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Moja w sumie pierwsza dokończona diorama. Dużo błędów i nierówności lecz cieszy oko na tyle, że nie zwraca się na nie uwagi ;) Jak to mówią głupi nie pozna, mądry nic nie powie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Rozumiem, że kolega młody i początkujący modelarz i pierwsza diorama (stąd takie a nie inne wykonanie modeli, malowanie) - ale napisz może co ona ma niby przedstawiać bo tak to trochę chaotycznie wygląda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oli360 Posted July 6, 2014 Author Share Posted July 6, 2014 Dokładnie-początkujący. Co ma przedstawiać ? hmm... Przyjmijmy, że samolot się zepsuł, a załoga go naprawia Ogólnie nie miałem założenia co do konkretnej sceny historycznej lecz chciałem spróbować stworzyć cokolwiek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 (edited) To "cokolwiek" Ci wyszło perfekcyjnie! Teraz pora zrobić coś z sensem i trzymające się kupy. Edited August 13, 2014 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pomidor Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 Sprawdziłeś chociaż jak otwiera się osłona kabiny w B-17 (podpowiem: się nie!) i jak powinno wyglądać stanowisko strzelca ogonowego? I dlaczego naprawiają go ludzie w maskach przeciwgazowych? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts