enten Napisano 11 Lipca 2014 Share Napisano 11 Lipca 2014 Witajcie, jako, że nie mam odwagi malować swoich wydłubanych modeli (bo ładnie wyglądają oblaszkowane) zatem wziąłem na warsztat coś takiego: Tygrys I Porsche. Italeri 1:35. Sklejony na szybko- takim go dostałem: Wieża dostała fakturę walcowanej stali: oraz bazę wraz z CM: Zestawowe gumowe gąsienice zrobią wypad. Zastąpię je gąsienicami ogniwkowymi Dragona. Dołożyłem metalową lufę RB: Mój pomysł na wykonanie tego modelu jest taki: poprawić w miarę możliwości, bez zagłębiania się w szczegóły i poćwiczyć malowanie. Generalnie bez trzymania się rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid9712 Napisano 11 Lipca 2014 Share Napisano 11 Lipca 2014 Kibicuję. A co z tygryskiem w 1/16? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 11 Lipca 2014 Autor Share Napisano 11 Lipca 2014 czeka jak wszystkie inne :/ opanowałem częściowo zakupy nowych a szczególnie zaczynianie kolejnych. Teraz systematycznie będę kończył (malował) to co zacząłem. Postępy z Tygryskiem 1:16 będą w zimę zapewne. Wtedy też pewnie reszta 1:16 ożyje (KT z Trumpetera, Pantera i Kubelwagen z Verlindena) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 15 Lipca 2014 Autor Share Napisano 15 Lipca 2014 mały apdejt (jest tempo, co? ;) ) wieża dostała sido, na to kalki i znowu sido i... co to k....?! chyba coś było w sido :( z kadłubem będą wariacje na temat ;) i w całości gotów do dalszych malunków: ale z daleka wyszło chyba dobrze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi