puchu89 Napisano 27 Lipca 2014 Share Napisano 27 Lipca 2014 Witam to mój drugi model fiacik 500 :P wyszedł trochę lepiej niż mercedes sls naszła mnie ochota na dywaniki heh i baranek na progach oceńcie sami :/ fotele poprawiłem potem tak samo wnętrze na nadkolach zrobiłem efekt baranka kasta malowana areografem na matt a potem sprey bezbarwny Trochę kalkomania mi nie wyszła mam z tym spory problem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio5432 Napisano 27 Lipca 2014 Share Napisano 27 Lipca 2014 Mnie się podoba. Opinie opiniami, ale najważniejsze byś Ty był z niego zadowolony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Mnie się podoba. Opinie opiniami, ale najważniejsze byś Ty był z niego zadowolony ;) Nie chcę być chamski ale to nie tak działa. Model jest niezły, ale chociażby zdjęcia końcowe które go pokazują w całości. Powinny być zrobione na jednolitym tle, a nie przy gazecie i serwetce. W dodatku są niewyraźne. I moje zdjęcia pozostawiają wiele do życzenia z powodu braku porządnego sprzętu, ale myślę że wyglądają lepiej niż u ciebie. Baranek na progach wygląda bardziej jak rdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Sierpnia 2014 Share Napisano 3 Sierpnia 2014 Model jest niezły, Panowie litości... Gdzie jest niezły? Ja rozumiem, że Kolega zaczyna swoją przygodę z modelowaniem i nie należy go zrażać - tudzież zbyt wiele wymagać - ale bez przesady... W sumie zaprzyjaźnienie się z malowaniem prostych linii to chyba nie jest zbyt wiele? Lub z papierem ściernym? Lub z przyklejaniem prosto elementów? Lub z mniejszym pośpiechem? Pozostaje wyrazić nadzieję, że kolejny model zostanie przez Kolegę wykonany już z uwzględnieniem tych wysublimowanych technik... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 3 Sierpnia 2014 Share Napisano 3 Sierpnia 2014 Był już temat gdzie jechano po forumowiczu od góry do dołu. Więc niech się może to nie powtarza bo po co zrażać ludzi do forum i modelarstwa. Każdy uczy się na błędach, a założycielowi tematu proponuję przy następnym modelu założyć warsztat gdzie każdy mu z chęcią pomoże. I jeśli foty byłyby zrobione z "jajami" to model wyglądał też by o wiele lepiej, chociaż i tak uważam że jest niezły bo widziałem większe popyliny w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Sierpnia 2014 Share Napisano 3 Sierpnia 2014 Był już temat gdzie jechano po forumowiczu od góry do dołu. Więc niech się może to nie powtarza bo po co zrażać ludzi do forum i modelarstwa.Każdy uczy się na błędach, a założycielowi tematu proponuję przy następnym modelu założyć warsztat gdzie każdy mu z chęcią pomoże. I jeśli foty byłyby zrobione z "jajami" to model wyglądał też by o wiele lepiej, chociaż i tak uważam że jest niezły bo widziałem większe popyliny w życiu. To nie o to chodzi żeby "jechać" o czym wyraźnie napisałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwierzak-fuzzy Napisano 9 Sierpnia 2014 Share Napisano 9 Sierpnia 2014 Ja myślę że nie powinniśmy tak krytykować kolegi. Sam pewnie widzi że przed nim długa droga. Uważam że dobrze jest że ludzie tutaj pokazują swoje modele nawet gdy nie są zbyt dobre. Większość z Was robi modele idealne, takie że jak się na nie patrzy to się popada w kompleksy. Oglądając modele słabsze przynajmniej widzę że nie tylko ja się tutaj dopiero uczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 9 Sierpnia 2014 Share Napisano 9 Sierpnia 2014 Ja nie robię modeli idealnych, kuknij w moje skromne galerię to się przekonasz Ale fakt, szacun za pokazywanie swoich prac, trzeba się jednak liczyć z krytyką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alek Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 każda opinia jest ważna i każdy ma prawo do głosu Osobiście mi się model podoba nie twierdzę, że jest doskonały ale ujdzie w tłoku. Trening czyni mistrza jak to mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Trening czyni mistrza jak to mówią I tego się trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi