Prousse Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Witam serdecznie. W przerwie od pancerników i żaglowców, postanowiłem zrobić sobie maly skok w bok z B17. Będzie to mój pierwszy model w tej skali, oraz pierwszy od 15 lat samolot. W związku z tym będę miał cały ogrom pytań dotyczących tego "maleństwa". Póki co pokażę, co dojdzie do mnie za kilka dni, gdy wrócę z urlopu. Pierwsze moje pytanie to jakie wersje malowania będę miał do dyspozycji w wersji G ? Chciałbym się też dowiedzieć, jakie niespodzianki, niekoniecznie przyjemne kryje ten zestaw, oraz co należy poprawić ? Nie pogardzę pomocnymi linkami, zdjęciami i planami. Pozdrawiam ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Ciekawie się zapowiada. Z tego co widzę planujesz diorame. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prousse Posted August 1, 2014 Author Share Posted August 1, 2014 Diorama jest w planach, jeżeli będę zadowolony z wykonania modelu i będzie warto eksponować go w ten sposób. Nie oczekuję cudów ani od wyprasek, ani od siebie, ot, chciałbym mieć tylko małą kolekcję najważniejszych samolotów IIwś w 1/48. Moja największa słabość, to mimo wszystko pancerniki 1/350 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzychuP Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Będziesz trasował linie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prousse Posted August 1, 2014 Author Share Posted August 1, 2014 Jeszcze nie wiem, będę mądrzejszy gdy model wpadnie mi w ręce w przyszłym tygodniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts