kalaruch Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 (edited) Jako że odkopałem sobie PayPala, zrobiłem porządek z modelami - część przewiozłem do rodziców żeby nowych nie zaczynać nie kończąc starych Dokańczam Piotra Wielkiego i ... zamówiłem sobie Visby, bo kręcą mnie te pudełkowate okręty, zwłaszcza z kamuflażem takim jak szwedzkie! A jako że odwiedził miasto leżące za miedzą, czyli Gdańsk... Pudło: Pudełko ciekawe, nietypowe jak na nasze standardy. W środku kadłub, części kadłuba, blaszki, kalka i instrukcja. Wszystko żywica, blaszki wiadomo z czego Kadłub: Części żywiczne: Blacharka i kalki: Instrukcja przejrzysta i dokładna: Moja ocena (1-6): Odlanie: 5, brak jamek, syfów, skruszeń jak np. w polskich "żywicach", jedynie lekki bąbel na podkładzie do zaszpachlowania, ale co tam, zdarza się! Konstrukcja: 3+, nie ma części podwodnej kadłuba, przez co ocena leci w dół... Blaszki: 5+, nie ma do czego się doczepić Kalki: 5, opcja dla 3 okrętów, jeszcze nie używane kalki, ale zapowiadają się dobrze! Ogólna ocena 5 na szynach! Gdyby nie kadłub, byłby modelem idealnym. Edited August 6, 2014 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warka Bear Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Jest tylko 1 zdjecie..Gdzie reszta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalaruch Posted August 6, 2014 Author Share Posted August 6, 2014 Ano właśnie chyba Google się na mnie obraziło, zaraz naprawiam! Naprawione! Orange Hobby fajnie mnie zaskoczyło - w instrukcji jest pokazane co wycinać z ramek a co zostawić Taka ciekawostka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robo Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 ...w sumie mozna było ją jako gotowiec sprzedawać :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts