kalaruch Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Jako że odkopałem sobie PayPala, zrobiłem porządek z modelami - część przewiozłem do rodziców żeby nowych nie zaczynać nie kończąc starych Dokańczam Piotra Wielkiego i ... zamówiłem sobie Visby, bo kręcą mnie te pudełkowate okręty, zwłaszcza z kamuflażem takim jak szwedzkie! A jako że odwiedził miasto leżące za miedzą, czyli Gdańsk... Pudło: Pudełko ciekawe, nietypowe jak na nasze standardy. W środku kadłub, części kadłuba, blaszki, kalka i instrukcja. Wszystko żywica, blaszki wiadomo z czego Kadłub: Części żywiczne: Blacharka i kalki: Instrukcja przejrzysta i dokładna: Moja ocena (1-6): Odlanie: 5, brak jamek, syfów, skruszeń jak np. w polskich "żywicach", jedynie lekki bąbel na podkładzie do zaszpachlowania, ale co tam, zdarza się! Konstrukcja: 3+, nie ma części podwodnej kadłuba, przez co ocena leci w dół... Blaszki: 5+, nie ma do czego się doczepić Kalki: 5, opcja dla 3 okrętów, jeszcze nie używane kalki, ale zapowiadają się dobrze! Ogólna ocena 5 na szynach! Gdyby nie kadłub, byłby modelem idealnym. Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez Gość Cytuj
Warka Bear Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 Jest tylko 1 zdjecie..Gdzie reszta? Cytuj
kalaruch Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Napisano 6 Sierpnia 2014 Ano właśnie chyba Google się na mnie obraziło, zaraz naprawiam! Naprawione! Orange Hobby fajnie mnie zaskoczyło - w instrukcji jest pokazane co wycinać z ramek a co zostawić Taka ciekawostka Cytuj
Robo Napisano 15 Sierpnia 2014 Napisano 15 Sierpnia 2014 ...w sumie mozna było ją jako gotowiec sprzedawać :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi