kalaruch Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Jako że odkopałem sobie PayPala, zrobiłem porządek z modelami - część przewiozłem do rodziców żeby nowych nie zaczynać nie kończąc starych Dokańczam Piotra Wielkiego i ... zamówiłem sobie Visby, bo kręcą mnie te pudełkowate okręty, zwłaszcza z kamuflażem takim jak szwedzkie! A jako że odwiedził miasto leżące za miedzą, czyli Gdańsk... Pudło: Pudełko ciekawe, nietypowe jak na nasze standardy. W środku kadłub, części kadłuba, blaszki, kalka i instrukcja. Wszystko żywica, blaszki wiadomo z czego Kadłub: Części żywiczne: Blacharka i kalki: Instrukcja przejrzysta i dokładna: Moja ocena (1-6): Odlanie: 5, brak jamek, syfów, skruszeń jak np. w polskich "żywicach", jedynie lekki bąbel na podkładzie do zaszpachlowania, ale co tam, zdarza się! Konstrukcja: 3+, nie ma części podwodnej kadłuba, przez co ocena leci w dół... Blaszki: 5+, nie ma do czego się doczepić Kalki: 5, opcja dla 3 okrętów, jeszcze nie używane kalki, ale zapowiadają się dobrze! Ogólna ocena 5 na szynach! Gdyby nie kadłub, byłby modelem idealnym. Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 Jest tylko 1 zdjecie..Gdzie reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2014 Ano właśnie chyba Google się na mnie obraziło, zaraz naprawiam! Naprawione! Orange Hobby fajnie mnie zaskoczyło - w instrukcji jest pokazane co wycinać z ramek a co zostawić Taka ciekawostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 ...w sumie mozna było ją jako gotowiec sprzedawać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi