OldMan Napisano 24 Kwietnia 2006 Share Napisano 24 Kwietnia 2006 Przydatna rzecz dla kupujących w zagranicznych sklepach internetowych: http://www.xe.com/ucc/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeX Napisano 24 Kwietnia 2006 Share Napisano 24 Kwietnia 2006 Dziękuję OldMan za danie linku do tak "potrzebnej" stronki. Mi się na pewno przyda, założę się również, że innym osobom z forum także. Jeszcze raz WIELKIE dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 24 Kwietnia 2006 Share Napisano 24 Kwietnia 2006 No, wreszcie juz nie bede musial kozystac z kalkulatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OldMan Napisano 24 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2006 Nie pojmuję sarkazmu. Rozmawiałem z kolegą z naszego Forum na priv o opłacalności zakupów w HLJ lub http://www.1999.co.jp/eng/plamo/index_e.asp?Bno=&Typ1_c=102. Ma problem z przeliczeniem yenów na złote lub euro. Na tej stronie ustawiasz walutę, wpisujesz cenę i już. A kurs zawsze jest aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 24 Kwietnia 2006 Share Napisano 24 Kwietnia 2006 Oj tam od razu sarkazm... Tak sobie jaja robimy, zeby weselej bylo . Nasuwa mi sie tylko pytanie, jak uwzgledniane sa np. wahania kursowe, kursy tych walut w odniesieniu do zlotowy itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 24 Kwietnia 2006 Share Napisano 24 Kwietnia 2006 kupujecie modele z zagranicznych sklepow ?? Wychodzi taniej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 24 Kwietnia 2006 Share Napisano 24 Kwietnia 2006 kupujecie modele z zagranicznych sklepow ?? Wychodzi taniej ?? Czasmi taniej jest ciagnac model np. z Chin droga ladowa, niz kupic go w Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 24 Kwietnia 2006 Share Napisano 24 Kwietnia 2006 Ale ile czasu on idzie ?? Ja nym sie chyba nie doczekał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 24 Kwietnia 2006 Share Napisano 24 Kwietnia 2006 A i ze 3 miechy potrafi isc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OldMan Napisano 24 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2006 Nasuwa mi sie tylko pytanie, jak uwzgledniane sa np. wahania kursowe, kursy tych walut w odniesieniu do zlotowy itd... Wg oficjalnych tabeli kursowych którymi posługuje sie np. Narodowy Bank Polski. Pewne różnice mogą wystapić. ale nie na tyle istotne by miały wpływ na ostateczną cenę. kupujecie modele z zagranicznych sklepow ?? Wychodzi taniej ?? Niektóre modele nawet po naliczeniu cła i Vat-u wychodzą taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi