Bregowaty Napisano 12 Sierpnia 2014 Share Napisano 12 Sierpnia 2014 Witam. Jest to mój pierwszy model w skali pudełka od zapałek dlatego nie jest to miniatura na wystawę a raczej na półkę.Były pierwsze próby urealnienia jednak wyszło to tak jakbym go oblał farbą. .Najwięcej problemów stwarzało mocowanie gąsienic które spadło mi ze sto razy i na koniec jeszcze jedno pękło. Dobra teraz naprawdę będą już zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Za bardzo nie ma co komentować. Taka rada, pędzelki do plakatówek nie za bardzo nadają się do precyzyjnego malowania modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 nie za bardzo rozumiem jak można było popsuć gąsienice zrobione z jednego detalu...przecież one nie powinny swobodnie wypadac z mocowań. chyba ,ze piszesz o przednich mocowaniach...fakt to co z nim nie tak to zgięte do gory niczym wahacze w aucie. taka rada.Nie doklejaj nowych detali gdy klej na poprzednich jeszcze nie związał. malowanie rzecz gustu.Skupic się na dokładnym składaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 Nie wiem co napisać w temacie modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi