jedrus9 Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 Witam Nie wiem czy dobrze umieściłem temat, jeśli nie to przepraszam. Co do tematu to mam pytanie czy znacie jakieś polskie lub zagraniczne strony gdzie można kupić plastikowe modele do sklejenia maszyn budowlanych bądź rolniczych. Jak cos to możecie podać firmy, jakie się zajmują produkowaniem owych modeli. Z tego co szukałem w Internecie to znalazłem tylko firmę AMT która produkuje BULLDOZERA Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 Hej! Szczerze mówiąc, to sam nie wiem, gdzie powinien być temat, ale na razie niech będzie tutaj. Na pewno jest buldożer. Na allegro obecnie znajdziesz też ciężarówkę- betoniarkę. Oprócz tego można kupić chyba z "kitfromservices" koparkę i wywrotkę (taką potężną... coś jak Bieła3 , albo Terex Titan ) Oprócz tego z AMT jest cała gama ciężarówek specjalistycznych (wywrotki, betoniarki itd. itp.) Pozdrawiam! Ps. Jeśli powinien być gdzie indziej to go przenieście chłopaki, bo ja nie mam zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 ERTL robi/robiła modele rolnicze, w obecnej chwili jest kilka aukcji z nimi: Vintage Ertl John Deere Moldboard Plow 1/25 Kit MIBFS John Deere Farm Wagon Model Kit Ertl NIB więcej znajdziesz tu: Klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrus9 Napisano 20 Października 2007 Autor Share Napisano 20 Października 2007 Kolego Praetorian jak mozesz podaj linki do tych maszyn na allegro. P.S. Dziekuje za pomoc dzuzo mi pomogliscie ale i tak czekam na dalsze odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 Tutaj masz bardzo ciekawą wywrotkę z allegro: http://allegro.pl/item256088045_revell_kenworth_dump_truck_1_24.html Więcej na razie nie ma na allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrus9 Napisano 21 Października 2007 Autor Share Napisano 21 Października 2007 No widzialem ta wywrotke, bardziej chodiz mi o jakies koparki, spycharki, ciagniki rolnicze itd. Moga bys sklepy i stronki zagraniczne poniewaz mam mozliwosc sciagniecia tego z zagranicy. czekam na odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrus9 Napisano 29 Października 2007 Autor Share Napisano 29 Października 2007 A może znacie jakies sklepy internetowe gdzie mozna kupic modele maszyn budowlanych, rolniczych w skali 1:24, 1:25 firmy AMT\ERTL?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi