tu_es Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Witam, małe pytanie. Co zrobić z takim oto nieskończonym drzewkiem? Jakieś sugestie? Gdzieś tam kiedyś zrobiłem sobie wierzbę, ale ugrzęzłem na liściach, z tego co się orientuję musiało by być ich mnogo wiele. Jakoś nie wyobrażam sobie w domowych warunkach drukować szablony na drukarce i następnie je wycinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Jeżeli możesz sam sobie przygotować odpowiedni szablon do wycinania w odpowiednim formacie (tif, pdf, cdr, eps ...) to możesz zgłosić się do firmy wycinającej laserowo (np. wiele agencji reklamowych posiada plotery laserowe) - koszt wycinania w papierze formatu A4 nie jest zbyt wysoki (ok. 20 zł w firmach z którymi współpracowałem) Albo zrób pozbawioną liści. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_es Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Dzięki za pomoc Nawet fajny pomysł, ale i tak musiałyby takie liście leżeć na ziemi Trzeba zastanowić się nad Twoim pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAKER Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 tu_es Witam jak Twoje drzewko , jak Sobie nie poradziłeś to zobacz tu: http://forum.modelarstwo.info/threads/drzewka-alternatywa.18964/ podaję link do swojego postu na innym Forum , bo nadal mam problem z wstawianiem zdjęć (najprawdopodobniej problem z PC ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 … ale i tak musiałyby takie liście leżeć na ziemi … Czy problem liści rozwiązuje ABER D04? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_es Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2015 Dziękuję za linki, co do tego zestawu ABER D04 to chyba raczej nie będą mi pasować, bo myślałem bardziej o liściach wierzby płaczącej. Przeszukałem ofertę takich liści, ale nie znalazłem liści wierzby MAKER świetny temat, dodałem do zakładek Chyba zrobię tak jak napisał hiwis - znajdę firmę, która mi to wydrukuje laserowo Tylko przygotować szablon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi