McMerci Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Witam. Jakby któryś z ekspertów miał pod ręką plany F-14 (ktorych mimo przegrzebania internetu nie mogę znaleźć), byłbym bardzo wdzięczny, gdyż nie mam instrukcji składania tego modelu a zdjęcia Amerykanów są robione ziemniakiem. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Witaj. Mam Daco do F-14. Odpowiada Ci ? Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McMerci Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Bardziej mi chodziło o plany/zdjecia zewnętrznych części kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 18 Października 2014 Share Napisano 18 Października 2014 Czy wie ktos jakie wersje Phoenixow i Sidewinderow wystepowaly w F-14 B? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi