Sunspot Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 (edited) Firma: Fujimi Skala: 1:700 Długość: 26.8cm Opakowanie: Model: Instrukcja: Model przedstawia tylko część nawodną kadłuba i zawiera obciążnik, który ma go stabilizować. Edited November 8, 2007 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Napisz proszę jak oceniasz ten model w porównaniu z Scharnhorstem, którego znam więc będę miał odnioesienie - Fujimi troche mnie zniechęca a fotki niezbyt ostre Ci wyszły... Pozdrawiam, Maciej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunspot Posted October 24, 2007 Author Share Posted October 24, 2007 fotki niezbyt ostre Ci wyszły... To fakt. Trzęsące się ręce to albo starość, albo delirium albo Parkinson... nic wesołego. Zrobię nowe ostrzejsze i zamieszczę w miejsce starych. Generalnie model oceniam dobrze. Jest co prawda droższy niż te z firmy Tamiya i nie bardzo widać jakiekolwiek uzasadnienie dla tego faktu tak dalece jak rozważany jest sam model. Mimo to i tak mi się podoba i bardzo chętnie się nim zajmę. Jest mniejszy niż Scharnhorst i ma trochę mniej części, ale ich wykonanie jest dobre. Powinno być z tego trochę frajdy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kermit Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 fotki niezbyt ostre Ci wyszły... To fakt. Trzęsące się ręce to albo starość, albo delirium albo Parkinson... nic wesołego. Zrobię nowe ostrzejsze i zamieszczę w miejsce starych. Proponuję skorzystać ze statywu. Niebo a ziemia! Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunspot Posted November 8, 2007 Author Share Posted November 8, 2007 Usunąłem słabsze zdjęcia zastępując je ostrzejszymi i pokazującymi więcej szczegółów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 teraz faktycznie więcej widać Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts