Timi Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 Jako że winter is coming, a model nabyłem drogą wymiany. W środku znalazłem ponad to co daje producent jakieś 2 żywiczne motorki. Tak więc zacząłem kasztana. Na początek rylec trumpetera i papiur ścierny... Mam prośbę o współporade, jako że pomału myślę o wnętrzu i muszę kupić jakieś ceowniki itp, ale jaką grubość?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 Witaj. Nie chciałbym Cie studzić, ale zbytnio się pogalopowałeś. Łoś miał blachy łączone na zakładkę. To co zrobił Mirage, wiadomo nie jest idealne, ale lepsze od wklęsłych linii. No chyba że to wstęp do dalszej obróbki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojt1 Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 Hej.W sumie to przejscia powinny byc b.delikatne,moim zdaniem. No chyba ze te rowy znikna pod surfem. Ale w sumie powinnismy byc spokojni,no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 10 Września 2014 Autor Share Napisano 10 Września 2014 To co Mirage dał nie było lepsze od niczego, pseudo wklęsłe linie ryte śrubokrętem... Blach na zakładkę odtwarzać nie będą, bo bym nie skończył tego modelu nigdy. Skrzydła prysnąłem wczoraj podkładem i linie nie rażą, zwłaszcza że lubię kartonowy wash. Model dodatkowo będzie ponitowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi