duju69 Napisano 10 Września 2014 Share Napisano 10 Września 2014 (edytowane) Witam Dzisiaj dostałem paczuszkę z modelem Eduarda F-4 Bicentennial Phantoms, będzie to mój pierwszy model po powrocie do modelarstwa. Pierwszy z wykorzystaniem blaszek, żywicy, i co najważniejsze aerografu ( jeszcze nie do końca opanowałem aero ) Nie będę prezentował co jest w środku, jest on właściwie taki sam jak Good Morning Da Nang (czyli super jakość) oczywiście poza innymi kalkami. Można zobaczyć un-boxing tutaj http://www.mojehobby.pl/products/Bicentennial-Phantoms-Limited-Edition.html Dokupiłem jeszcze blaszki Eduarda F-4 Placards Dla tych co nie widzieli Good Morning Da Nang, powiem że jakość wypraski jest świetna, praktycznie brak nadlewek. Kalkomanie jest super szczegółowa, ilość napisów eksploatacyjnych jest lekko przytłaczająca Pięć wersji malowania i każda ładniejsza od poprzedniej, ogólnie trudny wybór. PS. Dzięki za pomoc z zdjęciami Pozdrawiam Edytowane 10 Września 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Września 2014 Share Napisano 10 Września 2014 Żeby wstawić zdjęcie, musi to być link do pliku .jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Września 2014 Share Napisano 10 Września 2014 Co prawda mam wersję Da Nang, ale w sumie to to samo prawie. Też byłem pod silnym wrażeniem gdy otworzyłem to pudło. Piękna robota Eduarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duju69 Napisano 11 Września 2014 Autor Share Napisano 11 Września 2014 Co prawda mam wersję Da Nang, ale w sumie to to samo prawie.Też byłem pod silnym wrażeniem gdy otworzyłem to pudło. Piękna robota Eduarda. Ja widziałem u znajomego i z nim rozmawiałem o Da Nang. Dlatego zdecydowałem się na niego bez obawy że to bubel. Jak pisałem dla mnie wiele rzeczy będzie nowych w modelarstwie, jest to mój model powiedzmy szkolny. Poza tym trudno jest kupić dobrze wykonany model z tyloma dodatkami i to w skali 1/48 a ja mniejszych skal nie respektuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Września 2014 Share Napisano 11 Września 2014 To, że ten model jest udanym produktem to było wiadomo od dawna, gdy Academy go wypuścił. Swoją drogą, jakieś półtorej roku temu zaczynałem moją przygodę z modelarstwem i zamówiłem sobie ze sklepu internetowego model Academy F-8F w skali 1/72. Przez pomyłkę dostałem właśnie F-4B Academy w 1:48 (bez obaw, odesłałem go zaraz). Byłem w sporym szoku, ile toto ma części jak to jest zrobione. Dziś gdy obejrzałem sobie ten model, zupełnie nie wydaje mi się jakimś bardzo skomplikowanym i trudnym w budowie modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi