Darth_hobbit Napisano 13 Września 2014 Share Napisano 13 Września 2014 Zestaw przyjemny w montażu w całości pomalowany pędzlem. Użyte kolory metaliczne: Revell 99, 90 i 91 oraz Humbrol 270002, czarna Pactra oraz RAF Dark Green do środka, Zinc Chromate Yellow z Modelmastera, czerwony to Hu 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 13 Września 2014 Share Napisano 13 Września 2014 Do puki tego maleństwa nie zobaczyłem nie wierzyłem ze pędzlem może wyjść takie cudo :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth_hobbit Napisano 13 Września 2014 Autor Share Napisano 13 Września 2014 Dziękuję, ale jakie tam cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 13 Września 2014 Share Napisano 13 Września 2014 No i pewnie fajnie by było,ale zdaje mi się(chyba że ślepy jestem)....że widoczne są łączenia połówek kadłuba i przejścia kolorów np.czerwień i sreberko nie równe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 13 Września 2014 Share Napisano 13 Września 2014 Faktycznie widać :-D w pełni moja uwagę odwrócił świetny sposób malowania pędzlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth_hobbit Napisano 14 Września 2014 Autor Share Napisano 14 Września 2014 rucek to nie jest świetny sposób malowania pędzlem zapewne na forum są dużo lepsi spece od pędzla niż ja - jednak dziękuję Ci za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zvezdar Napisano 14 Września 2014 Share Napisano 14 Września 2014 Na lewym skrzydle-zrób coś z tym znakiem, jakaś chemia lub nacięcie kalki powinno pomóc, poza tym Mustang jak gitara , może jakieś jedno zdjęcie spodu byś zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth_hobbit Napisano 14 Września 2014 Autor Share Napisano 14 Września 2014 Zdjęcia robione tuż po położeniu kalek teraz siadła już prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi