Dumo Napisano 24 Października 2007 Share Napisano 24 Października 2007 W jakim stosunku rozcieńczyć lakier bezbarwny matowy Pactra nr. A48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 24 Października 2007 Share Napisano 24 Października 2007 do konsystencji mleka jeżeli malujesz aero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 24 Października 2007 Autor Share Napisano 24 Października 2007 1:1 jest w sam raz, już pomalowane....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 Witam! Ja mam podobne pytanie tylko dotyczy lakieru humbrola. Kupiłem ostatnio lakier matt cote i wydaje mi sie byc bardzo gesty, jest gęstszy niz farbki. Czym go rozcieńczyć i w jakim stosunku? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Czym go rozcieńczyć i w jakim stosunku? Pozdrawiam Rozcieńczalnik do farb Wamod , Humbrol, itp, jeżeli masz gęsty , najpierw dobrze to rozmieszaj jak nie chcesz mieć białych plam. Ja dobieram na oko, ale przy gęstych farbach daje w stosunku 1 (farba):2 (rozpuszczalnik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi