errol Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Cześć, szukałem podobnych wątków ale naprawdę nigdzie nie potrafię znaleźć odpowiedzi. Mianowicie, chcę pomalować ramę samochodu lakierem bezbarwnym błyszczącym. Czy robić to przed naklejeniem kalek czy po? I czy są jakieś rady dotyczące aerografu? Żebym nie zrobił zacieków albo coś... doświadczonych proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errol Napisano 19 Września 2014 Autor Share Napisano 19 Września 2014 podbijam Naprawdę, nikt z doświadczonych modelarzy nie wspomoże radą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Jeśli chodzi o kolejności lakier i kalki to tuKLIK masz wszystko napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errol Napisano 19 Września 2014 Autor Share Napisano 19 Września 2014 No i o to mi chodziło! Dzięki panowie za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi