lordrene Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Popełniłem ten model z Academy aby odstresować się od lepienia kilkuset blaszek z zestawu Voyagera do Abramsa. Merkava jaka jest każdy widzi. Ma swój urok. Merytorycznie mój model jest do kitu to wiem. Po prostu miał być model prosto z pudła, choć dodałem coś tam od siebie (łańcuch, plandeki na koszach, anteny i bambetle w koszu). Obecnie model jest po wash'u, i będziemy brudzić, olejować, pastelować itp. Przed brudzeniem jednak chce dokonać kilku poprawek min skrzynki na ammo, anteny. Równolegle do modelu powstawała podstawka do niego. Takie tam wariacje mam nadzieje ze choć trochę w klimacie Izraela: I podstawka. W calosci DIY. Trawa ze sznurka farbowanego, kamienie z jeziora, krzac zki z krzaczkow. Podłoze to soda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordrene Napisano 25 Września 2014 Autor Share Napisano 25 Września 2014 Ilość komentarzy poraża ale nie zrażam się Merkawa przed brudzeniem na ukończonej podstawce: Dzis jeszcze galeria jak wybiorę fotki. Pogoda nie dopisała niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Witam! Bardzo ładna "merkavka" , nie za bardzo styrana . Jedynie co mnie razi to jasne karabiny i niektóre przetarcia na osłonach bocznych. Ale ogółem jest jak najbardziej OK . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordrene Napisano 25 Września 2014 Autor Share Napisano 25 Września 2014 Karabiny to kolor czarny, przetarte grafitem. Bardziej mi to się podobało niz pomalowane gunmetalem z Paktry, czy Tamiyi. No trochę za jasne wyszły to fakt. Fartuchy tez sado bani :( to wiem ale to mój drugi model z pancerki, a pierwszy który jakoś tam starałem się "styrać" . Wczesniej kleilem lotnictwo. Jest już po brudzeniu pigmentami, błoceniu soda itp. Niedługo będzie w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi