AfroLapeno Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 Wow robi wrażenie. Czy ja tam dobrze widziałem psa w klatce. Dokładnie, nieźle się musiał zestresować. W tle słychać miniguna, lecą łuski, jest fajnie. Kojarzy ktoś co to za broń strzela wolniej, jakby samopowtarzalnie? Kojarzy mi się z jakimś ciężkim karabinem. Najlepszy jest kierowca, ostrzał nieprzyjaciela a on bez stresu sobie wode popija prowadząc jedną reką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 Psy są wykorzystywane m.in. do wynajdywania materiałów wybuchowych i narkotyków. Nie martwcie się, są specjalnie dobierane i szkolone od małego do tego więc jest to dla nich "chleb powszedni". W tle słychać M240. Z zewnątrz to wygląda tak: Swoją drogą takie materiały "lubią" nagle znikać z sieci więc cieszcie się póki możecie.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi