tornado Napisano 25 Października 2007 Share Napisano 25 Października 2007 (edytowane) Edytowane 27 Października 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 25 Października 2007 Share Napisano 25 Października 2007 Hej tornado! Wow, lubie takie klasyki, tylko zbieram takie z Bburago. Nie mam jeszcze odwagi (i aero), zeby zabrac sie za takie cudo. A spaprac porzadny model to dla mnie swietokradztwo. Pochwal sie kiedy zabierzesz sie za to auto? Czy mi sie zdaje, czy w jednej z czarnych ramek brakuje czesci 204? Pozdro, Marudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 25 Października 2007 Autor Share Napisano 25 Października 2007 Niestety nie wiem kiedy wezmę się za budowę tego modelu, narazie mam remont w chałupie, no i muszę dokończyć to co mam zaczęte. Kilka elementów odpadło od ramek i zapomniałem położyć je "na swoim miejscu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Października 2007 Share Napisano 25 Października 2007 Ja pier........... te szprychy to CUDO zakochałem się w nich i do tego w takiej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi