skala72 Napisano 2 Października 2014 Autor Share Napisano 2 Października 2014 Prezentuję zdjęcia wyciętych z ramek figurek. Wykonane są z elastycznego plastiku, który gwarantuje, że figurki nie złamią się podczas transportu i gry. Zaznaczę, że plastik ciężko się obrabia i trzeba dobrze odtłuścić, aby farba dobrze trzymała się i nie ścierała, zalecam użycie podkładu dla lepszego komfortu podczas malowania. Osobiście kupiłem 3. zestawy: na wystawę, bo nr. 16 serii i dla siebie do zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 Przypomina mi to chińskie żołnierzyki, takie z bazaru za 5ziko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 Prezentuję zdjęcia wyciętych z ramek figurek. Wykonane są z elastycznego plastiku, który gwarantuje, że figurki nie złamią się podczas transportu i gry. Zaznaczę, że plastik ciężko się obrabia i trzeba dobrze odtłuścić, aby farba dobrze trzymała się i nie ścierała, zalecam użycie podkładu dla lepszego komfortu podczas malowania. Osobiście kupiłem 3. zestawy: na wystawę, bo nr. 16 serii i dla siebie do zabawy. jeżeli tyle tego kupiłeś to masakra!!! te potworki i ich karabiny wyglądające jak panzerfausty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Października 2014 Autor Share Napisano 6 Października 2014 Zaszalałem, znal lepszych ode mnie. Swoją stroną, to fakt, koszmarki. Nie da się tego ukryć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 7 Października 2014 Autor Share Napisano 7 Października 2014 Zaszalałem, znal lepszych ode mnie. Swoją stroną, to fakt, koszmarki. Nie da się tego ukryć. PS. ale daje szansę i dokładam swoje cegiełki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi