Grzegorz2222 Napisano 8 Października 2014 Share Napisano 8 Października 2014 Witam jak zrobić kamo , mam pomalowany już model kolorem bazowym , teraz czasz na zielone paski , powie mi ktoś jak to zrobić pędzlem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz2222 Napisano 8 Października 2014 Autor Share Napisano 8 Października 2014 Ale od ręki czy przykleić taśmę maskującą i wtedy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 8 Października 2014 Share Napisano 8 Października 2014 Witam jak zrobić kamo , mam pomalowany już model kolorem bazowym , teraz czasz na zielone paski , powie mi ktoś jak to zrobić pędzlem?? Najbezpieczniej "od ręki". Z taśma czasem farba lubi siuę odrywać. Zrób sobie próbę. Namaluj od ręki prostą kreskę o długosci ok. 30 cm na kartce papieru. Teraz obok niej zrób od linijki kreskę ołówkiem. Zmierz maksymalną i minimalną odległość tych kresek od siebie. Jeśli różnica nie przekracza 0,1 mm możesz śmiało malować od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 8 Października 2014 Share Napisano 8 Października 2014 Na etapie pędzla najlepiej z daleka trzymać się od kamo. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi