DarkWing Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 Przedstawiam galerię tytułowego modelu który był dla mnie bardzo miłym zaskoczeniem jeśli chodzi o efekt końcowy. O wszystkich problemach i bolączkach pisałem w warsztacie - tu oceńcie jak to wyszło na gotowo.... Model wykonany bez żadnych dodatków, wykorzystane tylko to co było w pudełku... chociaż nie, jest jeden-jedyny dodatek - antena na zadupku Wspomniany jedyny dodatek mojego wykonania - antena Moneta 1 zł przy tylnim kole dla oddania skali wielkości..... ... oraz porównanie tego samego modelu (tylko inne malowanie) w skali 1:12 i 1:6 Na koniec miejsce większego wśród mniejszych "braci"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus05 Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 Spotter, za każdym razem zakładają nowy łańcuszek, więc ten kolor. do Autora, zobaczyłem więcej w gablocie 2 X "NINIJA" , plus prawie same Hondy, soory dwie Kawy no i jedna z logo producenta fortepianów, pytanie co robią tam pojazdy czterokołowe?. Też widziałem, Scania jest dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 2 Listopada 2014 Share Napisano 2 Listopada 2014 Co tu dużo pisać, wygląda jak z gazety motoryzacyjnej albo z wystawy u dilera motocykli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi