DarkWing Napisano 14 Października 2014 Napisano 14 Października 2014 Przedstawiam galerię tytułowego modelu który był dla mnie bardzo miłym zaskoczeniem jeśli chodzi o efekt końcowy. O wszystkich problemach i bolączkach pisałem w warsztacie - tu oceńcie jak to wyszło na gotowo.... Model wykonany bez żadnych dodatków, wykorzystane tylko to co było w pudełku... chociaż nie, jest jeden-jedyny dodatek - antena na zadupku Wspomniany jedyny dodatek mojego wykonania - antena Moneta 1 zł przy tylnim kole dla oddania skali wielkości..... ... oraz porównanie tego samego modelu (tylko inne malowanie) w skali 1:12 i 1:6 Na koniec miejsce większego wśród mniejszych "braci"... Cytuj
Marcus05 Napisano 21 Października 2014 Napisano 21 Października 2014 Spotter, za każdym razem zakładają nowy łańcuszek, więc ten kolor. do Autora, zobaczyłem więcej w gablocie 2 X "NINIJA" , plus prawie same Hondy, soory dwie Kawy no i jedna z logo producenta fortepianów, pytanie co robią tam pojazdy czterokołowe?. Też widziałem, Scania jest dobra. Cytuj
kadzior Napisano 2 Listopada 2014 Napisano 2 Listopada 2014 Co tu dużo pisać, wygląda jak z gazety motoryzacyjnej albo z wystawy u dilera motocykli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi