Mitrandir Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 Witam serdecznie Nie wiem czy w dobrym dziale piszę, więc w razie czego przepraszam uniżenie :( Mam pytanie, myślę że wiedza forumowiczów w tym przypadku pozwoli mi rozwiać wątpliwości chodzi o tytułowe blaszki firmy Part (interior, podsufitka i exterior) dedykowane są do modelu Zvezdy... ... i tu zaczynają się schody :( czy któryś z kolegów próbował je zaszczepić na modelu HB :( Szukałem ale nie znalazłem informacji na ten temat :( z góry dziękuję za pomoc. Pomóżcie Konfratrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=12&t=9161&start=0&sid=13a97938812e86d5966d41179c7f3122 to chyba to czego szukasz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Października 2014 Autor Share Napisano 15 Października 2014 Dzięki Sławku poczytam na pewno pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi