jakub476 Napisano 27 Października 2007 Share Napisano 27 Października 2007 Skończyłęm swojego nissana, którego dostałem pod choinkę. Model jest zrobiony z dwóch 350Z, kosztował wiele nerwów. Zniszczyłem wnętrze, zgubiłem lampe, felgi w ostatniech chwili zmieniłem, ale o to jest skończony! Zmiany: -Felgi -Panel Lines -Uszczelki -Pobrudzone podwozie Reszta zdjęć tutaj Niestety mój aparat jest do kitu i wychodzą tylko czarno białe zdjęcia. Postaram się jeszcze jakieś zrobić. To mój pierwszy skończony plastik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 22 Grudnia 2007 Share Napisano 22 Grudnia 2007 Hejka. Modelik calkiem calkiem. A czarno-biale foto ma swoj klimacik i czasem lepiej niz kolorowe wychodzi... Pozdro!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi