Tomanek Napisano 22 Października 2014 Share Napisano 22 Października 2014 Model który powstał jakiś czas temu ale coś mnie naszło i postanowiłem go pokazać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Października 2014 Share Napisano 22 Października 2014 Mi się podoba, a szczególnie kolor. Jaka to farba jeżeli można zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomanek Napisano 23 Października 2014 Autor Share Napisano 23 Października 2014 Jaka farba dokładnie nie pamiętam ale tak na 99% to Pactra A30 Jak by ktoś chciał zobaczyć zdjęcie w dużej rozdzielczości to podaję link: http://i.imgur.com/U9wzS0U.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 23 Października 2014 Share Napisano 23 Października 2014 bardzo fajny co to za figurka ?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomanek Napisano 23 Października 2014 Autor Share Napisano 23 Października 2014 Figurka jest firmy Alpine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 23 Października 2014 Share Napisano 23 Października 2014 Model który powstał jakiś czas temu ale coś mnie naszło i postanowiłem go pokazać... I słusznie bo dobrze się prezentuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi