lordrene Napisano 27 Października 2014 Share Napisano 27 Października 2014 Pytanie do współczesnych pancerniaków. Jakim kolorem malujecie sprzęt z OIF i późniejszy? Gdzieś widziałem jakiś posta na ten temat ale nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 30 Października 2014 Share Napisano 30 Października 2014 Proponowałbym Ci akrylowego Model-Mastera o n-rze 4812 i nazwie US.Army/Marines Gulf tan. Jest to kolor autentyczny a sama farba jest super ,trzyma się wszystkiego plastyku, blaszek,luf aluminiowych, podłogi i stołu też .Mogę z czystym sumieniem polecić.Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordrene Napisano 30 Października 2014 Autor Share Napisano 30 Października 2014 Dzieki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi