krzysztof66 Napisano 27 Października 2014 Share Napisano 27 Października 2014 Witam Przedstawiam mój kolejny model skończony na 89%,wiem że nie powinien jeszcze występować w galerii ale myślę że po waszych uwagach skończę go na 100%. Model to stary dragon plus zimmerit Atak,lufa RB,gąsienice Friulmodel ATL-22. Sam model kleiło się bardzo dobrze,problemem były gąsienice a mianowicie magiczna płukanka 30-sto minutowa ,domestos plus ocet.Za pierwszym razem nie odtłuściłem gąsienic i wyszły straszne plamy,lecz po odtłuszczeniu byłem zadowolony. Tak więc koła napędowe jeszcze nie pomalowane,zdjęcia dość cienkie(córka ma aparat w szkole),tło jeszcze niebieskie,ale na sam koniec będzie białe.Więc to na razie tyle,czekam na uwagi pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 27 Października 2014 Autor Share Napisano 27 Października 2014 Miałbym prośbę do moderatorów aby ten wątek wrzucić do warsztatu, przepraszam za kłopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 27 Października 2014 Share Napisano 27 Października 2014 Hmmm generalnie ten Jt to merytoryczna buba dałeś zewnętrzną blokadę armaty ale położyłeś zimm na całym pojeździe co wskazuje na pierwszą serię które miały wewnętrzną blokadę, brak osłon na wydechach tutaj masz do wglądu mojego JT [ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 28 Października 2014 Autor Share Napisano 28 Października 2014 dzięki Sławek ,widzę że jeszcze mnie czeka sporo pracy pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi