ams Napisano 29 Października 2014 Share Napisano 29 Października 2014 Witam. Przedstawiam Hummelka od amunicji... (znowu nie Tygrys, ale następny już będzie... Gruppe Fehrmann F05) Model dostałem dzięki uprzejmości właściciela firmy Tank models). O modelu: żywica plus pare drobiazgów dorobionych własnemi łapkami. Malowany Tamiya+Mig(pigmenty) Model składał się przyzwoicie, choć przy żywicznych gąskach wymagał sporo zimnej krwi i cierpliwości. Jak wyszło... proszę oceńcie sami. Jest to połowa scenki ładowania amunicji do w/w tygryska. Po skończeniu drugiej winietki zaprezentuje obie, połączone Zapraszam o oglądania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Aż dziwię się, że od niemal dwóch miesięcy nikt nie skomentował Twojego modelu, a jest co komentować. Ładnie pomalowany, nieźle wycieniowany i pobrudzony. Do tego gustowna podstaweczka. Krzyże tylko wydają się jakby srebrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KJakubK Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Ja mam pytanie czy pan ofcer ma spodnie w DPM-ie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 5 Stycznia 2015 Share Napisano 5 Stycznia 2015 DPM nie ma takich wielkich łat ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2015 Ja mam pytanie czy pan ofcer ma spodnie w DPM-ie?? Wikipedia mówi, że DPM to brytyjski wzór camo, choć może to co namalowałem przypomina DPM wzór 59: Ja wzorowałem się na czymś takim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 7 Stycznia 2015 Share Napisano 7 Stycznia 2015 Bardzo fajnie zrobiony. Gratuluje i Winszuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Ja mam pytanie czy pan ofcer ma spodnie w DPM-ie?? Wikipedia mówi, że DPM to brytyjski wzór camo, choć może to co namalowałem przypomina DPM wzór 59: Ale to nie ja zadałem, to pytanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Super modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi