Stilgar Napisano 28 Października 2007 Share Napisano 28 Października 2007 (edytowane) Witam całą brać modelarską. Jestem świeżym użytkownikem forum, i zarówno początkującym modelarzem....Postanowiłem zakupić sobie jakiś prosty modelik i go "popełnić" w łapki wpadł mi ten modelik ponieważ powiedziano mi, że jet przyjemny i prosty w montażu....zobaczymy.pozdrawiam Edytowane 28 Października 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 28 Października 2007 Share Napisano 28 Października 2007 Hejas! Życzę powodzonka w budowie... Niezbyt często miewamy tutaj jednoślady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volsebix Napisano 28 Października 2007 Share Napisano 28 Października 2007 Hello ! Pozdrawiam moto maniaka :-) Mam takiego ale w malowaniu Repsola z kultowym nr 46. :-)) POWODZENIA!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi