Godfryd Napisano 14 Czerwca 2006 Share Napisano 14 Czerwca 2006 model bardzo ciekawy ale czy nie lepiej "dodatki" malować osobno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 14 Czerwca 2006 Share Napisano 14 Czerwca 2006 Ja 26 czerwca idę na urlop i tez będę kleił T-80 z Dragona. Ale wersję UD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 14 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2006 model bardzo ciekawy ale czy nie lepiej "dodatki" malować osobno??eee raczej nie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 15 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2006 Buuuu cala nocka zerwana, chyba nowy wątek założe Abrams sie kleji, zmoja pomocą oczywiscie, ale nieno kurde teraz to go odpindole ze hej fotki dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 15 Czerwca 2006 Share Napisano 15 Czerwca 2006 W podpisie wyczytałem jaką gablotą śmigasz w woju. Ja jeździłem głównie STAREM 266 ale na poligonie tez KRAZEM, ZIŁAMI i TATRĄ. Ale najfajniej jeździło się KRAZEM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 15 Czerwca 2006 Share Napisano 15 Czerwca 2006 chyba nowy wątek założe Pewnie, że zakładaj. A czemu dowódcy akurat Abramsa się zachciało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 15 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2006 chyba nowy wątek założe Pewnie, że zakładaj. A czemu dowódcy akurat Abramsa się zachciało? A bo na zajeciach jak go niebylo to narysowalem na tablicy abramsa;P. no i wszedl i sie zgadalismy ze sklejam modele.pokazalem mu kilka fotek, i zlozyl zamuwienie chciał wersje pustynną ale sie bedzie musial leśną zadowolic, wątek zaraz zakładam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 24 Lipca 2006 Autor Share Napisano 24 Lipca 2006 narazie model tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 24 Lipca 2006 Share Napisano 24 Lipca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 28 Lipca 2006 Autor Share Napisano 28 Lipca 2006 dzięki. Oto new fotki.kurde gąski cos z tylu na koło napędowe wogóle niepasują oswietlenie sztuczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 28 Lipca 2006 Share Napisano 28 Lipca 2006 Nie wiem czy tu, czy na PWM wspominałem, że koło napędowe trzeba poszerzyć o 1mm. A, już wiem. To było w wątku o projekcie grupowym T-80 na PWM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 28 Lipca 2006 Share Napisano 28 Lipca 2006 Widać że pobyt w wojsku Ci służy, zabrudzenia jak prawdziwe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 30 Lipca 2006 Autor Share Napisano 30 Lipca 2006 Troche zmieniłem błotko, jak wam sie podoba? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 Na kolach moze byc ale na fartuchach jakos.......... hmmmmmmmm.....sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 Jakoś dziwnie wygląda te błoto na fartuchach. Może jak postawisz na cholernie obłocony podłożu, to wygląd się polepszy, ale teraz jakoś za dużo tego na bokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 30 Lipca 2006 Autor Share Napisano 30 Lipca 2006 Jakoś dziwnie wygląda te błoto na fartuchach. Może jak postawisz na cholernie obłocony podłożu, to wygląd się polepszy, ale teraz jakoś za dużo tego na bokach.według mnie to jest ok bo błoto t niejest tylko jakies brudne plamy tlko poprostu grubsza warstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 Zawsze jest problem fotek, możliwe, że w rzeczywistości wygląda ono (błoto) inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi