Aleksander Zielony Napisano 28 Października 2007 Share Napisano 28 Października 2007 No cóż opis jest TU , więc tutaj tylko fotki. Wszystkich zainteresowanych modelami z serii SW firmy Fine Molds, zapraszam do kontaktu ze mną. Pozdrawiam Aleksander Zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 28 Października 2007 Share Napisano 28 Października 2007 Witam! Model naprawdę ładnie sklejony i czysto pomalowany! Gustowne okopcenia za silnikami. Jedyne o co się prosi ten model to chociaż delikatny wash. Ma tyle wypukłych drobnych elementów, że lekki czarny wash świetnie podkreśliłby wypukłości na szarobiałej farbie. No i duży plusik za tematykę! W jakim przedziale cenowym plasują się modele SW Fine Molds'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 28 Października 2007 Share Napisano 28 Października 2007 Mogę napisać to samo co reggy. No to chyba nie ma sensu sie powtarzać :-)) Zmienił bym tylko "lekki wash"na mocny kilkukolorowy, zdecydowany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 28 Października 2007 Share Napisano 28 Października 2007 Cenowo - od prawie 100 zł do prawie tysiąca Olek, ładna rzecz. Będzie się prezentował obłędnie pośród pozostałych Wingów i TIE (że o Sokole nie wspomnę i o Żelazku łowcy nagród). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander Zielony Napisano 30 Października 2007 Autor Share Napisano 30 Października 2007 Na wash zabrakło mi już weny, lub chciałem poprostu postawić już model na półkę. Z drugiej strony nie chciałem przesadzić, jak w jednym z dwóch X-wingów. Co do modeli to ceny można znaleźć tu http://www.hlj.com/hljlist2/?Dis=2&MacroType=InjKit&SeriesID=1578 Jak znajdę trochę czasu i będę miał lepsze oświetlenie to sfotografuję całą armadę SW i pokaże jak to teraz wygląda. Pozdrawiam Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi