Hammett Napisano 7 Listopada 2014 Share Napisano 7 Listopada 2014 Witam, mam delikatnie mówiąc, dość głupi problem. Dzisiaj stałem się (chyba szczęśliwym) posiadaczem ww. aero. Po wyjęciu z pudełka i pierwszym nacieszeniu się tym maleństwem, dostrzegłem otarcia, zarysowania itp. niemal na całej powierzchni (bardzo drobne i widoczne tylko w pełnym lepszym świetle). Przypominają jakby łuszczacą się pierwszę warstwę. Doskonale zdaję sobie sprawę, że to narzedzie budżetowe, ale chyba skoro jest sprzedawany jako nowy to nie powinien mieć nawet rysy. Czy ktoś miał podobne doświadczenie z tym aero? Jeśli one po prostu są tak wykonane, to dam sobie spokuj z wymianą, zwracaniem itd. bo te małe ryski nie mają żadnego wpływu na działanie. Poniżej foto marnej jakości, ale coś tam widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 8 Listopada 2014 Share Napisano 8 Listopada 2014 Ja nic nie widzę. Nie ma obrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi