Hammett Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Witam, mam delikatnie mówiąc, dość głupi problem. Dzisiaj stałem się (chyba szczęśliwym) posiadaczem ww. aero. Po wyjęciu z pudełka i pierwszym nacieszeniu się tym maleństwem, dostrzegłem otarcia, zarysowania itp. niemal na całej powierzchni (bardzo drobne i widoczne tylko w pełnym lepszym świetle). Przypominają jakby łuszczacą się pierwszę warstwę. Doskonale zdaję sobie sprawę, że to narzedzie budżetowe, ale chyba skoro jest sprzedawany jako nowy to nie powinien mieć nawet rysy. Czy ktoś miał podobne doświadczenie z tym aero? Jeśli one po prostu są tak wykonane, to dam sobie spokuj z wymianą, zwracaniem itd. bo te małe ryski nie mają żadnego wpływu na działanie. Poniżej foto marnej jakości, ale coś tam widać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marak Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Ja nic nie widzę. Nie ma obrazka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts