Alone Napisano 8 Listopada 2014 Share Napisano 8 Listopada 2014 Witam w moim pierwszym warsztacie Zakładam go dla tego żeby się podszkolić, bo mam nadzieje że będziecie wypisywać mi błędy jakie robię. Złożyłem dotąd 4 modle ;p A więc tak wygląda opakowanie: Złożyłem jak na razie wózki zębatki... Na razie to tyle Tylko proszę bez chejtów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Listopada 2014 Share Napisano 9 Listopada 2014 Też mam ten zestaw. Z tego co mi wiadomo, to wnętrze skopane. Jest konwersja z żywicy, ale ja bym się tym nie przejmował na początku drogi modelarskiej. Mam ten sam zestaw. Malowanie jak na pudle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alone Napisano 10 Listopada 2014 Autor Share Napisano 10 Listopada 2014 Tak malowanie chce zrobić jak na pudle, nie wygląda za skomplikowane więc mam nadzieje że mi wyjdzie. I nie wiem czy gąsienice zakładać gumowe czy sklejać. Poskładałem trochę na sucho i posklejałem wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alone Napisano 22 Listopada 2014 Autor Share Napisano 22 Listopada 2014 No więc po krótkiej przerwie (spowodowanej nauką) skleiłem górę, czeka na mnie jeszcze wieża i powoli zacznę malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi