Fadson 2 Napisano 19 Listopada 2014 Napisano 19 Listopada 2014 Witam Szanownych Kolegów. Chciałbym poradzić się was jakich Ledów (kolorów) użyć i gdzie je zamontować na Titanicu 1:400. Model obecnie planuje zakupić ale chciałbym się poradzić co i jak użyć. Pozdrawiam Fadson2 Cytuj
krzysiek1990rtk Napisano 19 Listopada 2014 Napisano 19 Listopada 2014 Witam Szanownych Kolegów. Chciałbym poradzić się was jakich Ledów (kolorów) użyć i gdzie je zamontować na Titanicu 1:400. Model obecnie planuje zakupić ale chciałbym się poradzić co i jak użyć. Pozdrawiam Fadson2 rzuciłem pomysł parę dni temu to się papuga znalazła. viewtopic.php?f=40&t=46260 Ja planowałem użyć takich, tylko żółtych. http://www.aphelektra.com/p/pl/3419/tasma+led+biala+ciepla+bez+izolacji+0-5m.html Cytuj
Fadson 2 Napisano 19 Listopada 2014 Autor Napisano 19 Listopada 2014 Dzięki za odpowiedź. I nie papuga, bo Twojego tematu nie widziałem. Cytuj
krzysiek1990rtk Napisano 19 Listopada 2014 Napisano 19 Listopada 2014 A rób pan co chcesz. Dzisiaj postanowiłem że będę poruszał się w tematyce "słynne pancerniki II wojny światowej" (bismarck, arizona, yamato, musashi, king george V, scharnhorst, hood i jeszcze pare innych) więc titanickiem z ledami nie jestem zainteresowany Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi