Fadson 2 Napisano 19 Listopada 2014 Share Napisano 19 Listopada 2014 Witam Szanownych Kolegów. Chciałbym poradzić się was jakich Ledów (kolorów) użyć i gdzie je zamontować na Titanicu 1:400. Model obecnie planuje zakupić ale chciałbym się poradzić co i jak użyć. Pozdrawiam Fadson2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1990rtk Napisano 19 Listopada 2014 Share Napisano 19 Listopada 2014 Witam Szanownych Kolegów. Chciałbym poradzić się was jakich Ledów (kolorów) użyć i gdzie je zamontować na Titanicu 1:400. Model obecnie planuje zakupić ale chciałbym się poradzić co i jak użyć. Pozdrawiam Fadson2 rzuciłem pomysł parę dni temu to się papuga znalazła. viewtopic.php?f=40&t=46260 Ja planowałem użyć takich, tylko żółtych. http://www.aphelektra.com/p/pl/3419/tasma+led+biala+ciepla+bez+izolacji+0-5m.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fadson 2 Napisano 19 Listopada 2014 Autor Share Napisano 19 Listopada 2014 Dzięki za odpowiedź. I nie papuga, bo Twojego tematu nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1990rtk Napisano 19 Listopada 2014 Share Napisano 19 Listopada 2014 A rób pan co chcesz. Dzisiaj postanowiłem że będę poruszał się w tematyce "słynne pancerniki II wojny światowej" (bismarck, arizona, yamato, musashi, king george V, scharnhorst, hood i jeszcze pare innych) więc titanickiem z ledami nie jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi