tornado Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 Hej tornado! Kolejny klasyk! Czyzbys zbieral nowa kolekcje? Ekstra model; robisz dobre in-boxy. Pozdro, Marudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 31 Października 2007 Autor Share Napisano 31 Października 2007 Hej tornado! Kolejny klasyk! Czyzbys zbieral nowa kolekcje? Ekstra model; robisz dobre in-boxy. Pozdro, Marudek Dzięki Zgadza się, od jakiegoś czasu zacząłem kolekcjonować oldtimery jak narazie mam 8 w skali 1:16 i 4 w 1:12. Kilka modeli jest w trakcie licytacji wiec mam nadzieję, że niebawem będzie ich wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi