YUVAL Napisano 23 Listopada 2014 Share Napisano 23 Listopada 2014 Co to za czołg? Pytam zupełnie poważnie, znalazłem go na dnie szafy i chciałbym go teraz pomalować, a więc muszę wiedzieć z jakim kamuflażem jeździł. Jedyne co o nim wiem to to, że jest z Revella i najprawdopodobniej w skali 1/35. Szukałem na stronie Revella lecz niestety nie ma tam żadnych modeli starszych niż rok, a ten ma ok. 1,5-2lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qwakerek Napisano 23 Listopada 2014 Share Napisano 23 Listopada 2014 Wydaje mi się, że jest to Leopard 2a5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 23 Listopada 2014 Share Napisano 23 Listopada 2014 na bank Leopard ale nie wiem który Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YUVAL Napisano 23 Listopada 2014 Autor Share Napisano 23 Listopada 2014 Dzięki za pomoc Hamman - to chyba ten sam, btw. świetny kamuflaż, chyba skopiuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 23 Listopada 2014 Share Napisano 23 Listopada 2014 Leopard 2A6M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi