hemi303 Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Witam, zapraszam do obejrzenia mojego modelu. Za jakość fotek przepraszam, robione telefonem. Miłego oglądania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapToWny Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Ładnie położone kalki, lakier nie jest zły. Farba na felgach dobrze leży, świetne są. Płyta CD- świetny bajer. Minus to na pewno tylna rozpórka, nie powinna być krzywa. Tuning trochę na siłę, trendy z przed lat . Kalka na masce nie pasuje mi tutaj, nie ma to żadnego nawiązania, po prostu ktoś nakleił i została. Szkoda, ze wlew paliwa jest zalany. Model nie jest zły tylko musisz pamiętać aby głęboko ryć linie podziału. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hemi303 Posted November 27, 2014 Author Share Posted November 27, 2014 Dziękuję za opinię. Odniosę się do "minusów". Jeśli chodzi o rozpórkę to nie była wklejona do końca podczas montażu pasów, teraz jest prosta, co do wlewu paliwa faktycznie na zdjęciu tak wygląda- w "realu" tak nie jest. Lakier nakładany sprayem, linie podziału nie były pogłębiane, co do "tuningu" to kwestia gustu. Chciałem wypróbować tą kalkę i udało się. Auto może kojarzyć się z trendami sprzed lat, ale i ja jestem z "przed lat" Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapToWny Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Jeśli wlew jest ok, a rozpórka prosto to zwracam honor . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hemi303 Posted November 27, 2014 Author Share Posted November 27, 2014 Spoko w końcu to ja dałem takie fotki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koju99 Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Fajny model świetnego samochodu oby tak dalej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hemi303 Posted December 3, 2014 Author Share Posted December 3, 2014 Cieszę się, że się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dlugi6661 Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Deska wygląda mega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts