hemi303 Napisano 26 Listopada 2014 Share Napisano 26 Listopada 2014 Witam, zapraszam do obejrzenia mojego modelu. Za jakość fotek przepraszam, robione telefonem. Miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 26 Listopada 2014 Share Napisano 26 Listopada 2014 Ładnie położone kalki, lakier nie jest zły. Farba na felgach dobrze leży, świetne są. Płyta CD- świetny bajer. Minus to na pewno tylna rozpórka, nie powinna być krzywa. Tuning trochę na siłę, trendy z przed lat . Kalka na masce nie pasuje mi tutaj, nie ma to żadnego nawiązania, po prostu ktoś nakleił i została. Szkoda, ze wlew paliwa jest zalany. Model nie jest zły tylko musisz pamiętać aby głęboko ryć linie podziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hemi303 Napisano 27 Listopada 2014 Autor Share Napisano 27 Listopada 2014 Dziękuję za opinię. Odniosę się do "minusów". Jeśli chodzi o rozpórkę to nie była wklejona do końca podczas montażu pasów, teraz jest prosta, co do wlewu paliwa faktycznie na zdjęciu tak wygląda- w "realu" tak nie jest. Lakier nakładany sprayem, linie podziału nie były pogłębiane, co do "tuningu" to kwestia gustu. Chciałem wypróbować tą kalkę i udało się. Auto może kojarzyć się z trendami sprzed lat, ale i ja jestem z "przed lat" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 27 Listopada 2014 Share Napisano 27 Listopada 2014 Jeśli wlew jest ok, a rozpórka prosto to zwracam honor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hemi303 Napisano 27 Listopada 2014 Autor Share Napisano 27 Listopada 2014 Spoko w końcu to ja dałem takie fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koju99 Napisano 28 Listopada 2014 Share Napisano 28 Listopada 2014 Fajny model świetnego samochodu oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hemi303 Napisano 3 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2014 Cieszę się, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi6661 Napisano 4 Grudnia 2014 Share Napisano 4 Grudnia 2014 Deska wygląda mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi