spiton Napisano 29 Listopada 2014 Share Napisano 29 Listopada 2014 Taki bardzo szybko robiony model. Bez bajerów. Pełne frajdolarstwo.Nie mogłem się tylko powstrzymać, żeby nie pociąć kadłuba w celu zrobienia bardziej realistycznych wlotów powietrza do silnika. Malowanie SF tak sobie pomyślałem, ze taki futurystyczny samolot będzie w srebrnym wdzianku bardziej do twarzy. A tak w ogóle to byłby to niezły zabójca. W wersji śmigłowej(docelowa odrzutowa) miał osiągać 750km/h + cztery działka 30mm w nosie czyniło z niego zabójce B-29 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 29 Listopada 2014 Share Napisano 29 Listopada 2014 Dobrze jest! Srebrna wersja nieźle pasuje, ślady eksploatacji jak dla mnie w sam raz... Zawsze mi się te maszyny podobały... Żałuję tylko, że nie zdecydowałeś się na jakieś oznakowania zestrzeleń Tam jest w ogóle jakiś samuraj w kabinie, czy sterowanie z ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi