krzysiek1990rtk Napisano 30 Listopada 2014 Share Napisano 30 Listopada 2014 czym się różnią te dwa modele poza ceną? http://www.mojehobby.pl/products/Yamato-276424.html http://www.mojehobby.pl/products/Japanese-Battleship-Yamato-40th-Anniversary.html wg mnie to jest to samo, więc czemu różnica ponad 50 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 30 Listopada 2014 Super Moderator Share Napisano 30 Listopada 2014 Na wschodzie modele te mają taką samą cenę wiec pytanie skieruj do sklepu mojehobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1990rtk Napisano 30 Listopada 2014 Autor Share Napisano 30 Listopada 2014 Na wschodzie modele te mają taką samą cenę wiec pytanie skieruj do sklepu mojehobby. To w takim razie biorę tańszy, akurat za te 50 złotych będą farby i zostanie jeszcze na flaszkę na chrzest okrętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 30 Listopada 2014 Share Napisano 30 Listopada 2014 Modele wizualnie nie różnią się niczym. Jedno jest wydaniem trochę starszym drugie wydaniem rocznicowym tzn. 40 rocznica zatopienia Yamato. Każdy następny model Yamato ze stajni Tamiya nie różni się niczym od poprzedniego prócz pudełka. Sam ma osobiście : http://www.mojehobby.pl/products/Yamato-Special-Package.html I prócz pudelka ze zdjęciem z filmu to jest ten sam model. Jedno wydanie Yamato Tamiyi : http://www.mojehobby.pl/products/Japanese-Battleship-Yamato-W-Detail-Up-Parts.html Ma dodatkowo elementy wykonane jako Nano. Pozdrawiam PS.Spokojnie kupuj najtańszy lub poszukaj na allegro. Jak będziesz miał szczęście kupisz za 40 zł Mnie się kiedyś udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1990rtk Napisano 30 Listopada 2014 Autor Share Napisano 30 Listopada 2014 Seba77 jak zwykle pomocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 30 Listopada 2014 Super Moderator Share Napisano 30 Listopada 2014 A i tak proponuję zwrócić uwagę na wyrób od Fujimi, choć kwota jest nieco inna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1990rtk Napisano 30 Listopada 2014 Autor Share Napisano 30 Listopada 2014 (edytowane) A i tak proponuję zwrócić uwagę na wyrób od Fujimi, choć kwota jest nieco inna... No zgadzam się 250 za model fujimi w 1:700 to przegięcie. Wolę tamkę za 95 Edytowane 30 Listopada 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 30 Listopada 2014 Share Napisano 30 Listopada 2014 (edytowane) Np. taki, nawet wodę ma... Modele Fujimi to teraz chyba najwyższa jakość. http://www.martola.com.pl/pl1387/produkty44546/yamato_late_type_with_wave_base Pozdrawiam Edytowane 30 Listopada 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1990rtk Napisano 30 Listopada 2014 Autor Share Napisano 30 Listopada 2014 Wodę sam wykonam przynajmniej będę próbował :p A jak się nie uda to będzie brązowa decha z wygrawerowaną blachą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 30 Listopada 2014 Super Moderator Share Napisano 30 Listopada 2014 A i tak proponuję zwrócić uwagę na wyrób od Fujimi, choć kwota jest nieco inna... No zgadzam się 250 za model fujimi w 1:700 to przegięcie. Wolę tamkę za 95 Widać, że bardzo pobieżnie szukasz i mało się przykładasz do tej kwestii... Fajny model z przyzwoitymi blaszkami "chodzi" już za 34 USD + przesyłka ok 15 USD. Sprawdź sobie np. Fujimi 430607... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 1 Grudnia 2014 Share Napisano 1 Grudnia 2014 ...Jedno wydanie Yamato Tamiyi : http://www.mojehobby.pl/products/Japanese-Battleship-Yamato-W-Detail-Up-Parts.html Ma dodatkowo elementy wykonane jako Nano... Tą wersję mam. Dredy są śliczne:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1990rtk Napisano 1 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2014 A i tak proponuję zwrócić uwagę na wyrób od Fujimi, choć kwota jest nieco inna... No zgadzam się 250 za model fujimi w 1:700 to przegięcie. Wolę tamkę za 95 Widać, że bardzo pobieżnie szukasz i mało się przykładasz do tej kwestii... Fajny model z przyzwoitymi blaszkami "chodzi" już za 34 USD + przesyłka ok 15 USD. Sprawdź sobie np. Fujimi 430607... Nie mam konta walutowego w USD i nigdy nie sprowadzałem niczego pocztą z zagranicy, więc dlatego kupuję tamkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 1 Grudnia 2014 Super Moderator Share Napisano 1 Grudnia 2014 No zgadzam się 250 za model fujimi w 1:700 to przegięcie. Wolę tamkę za 95 Widać, że bardzo pobieżnie szukasz i mało się przykładasz do tej kwestii... Fajny model z przyzwoitymi blaszkami "chodzi" już za 34 USD + przesyłka ok 15 USD. Sprawdź sobie np. Fujimi 430607... Nie mam konta walutowego w USD i nigdy nie sprowadzałem niczego pocztą z zagranicy, więc dlatego kupuję tamkę Nie potrzebujesz konta walutowego do robienia zakupów za granicą. Wystarczy odpowiednia karta i ewentualnie konto na paypal - sprawy banalnie proste. Zorientuj się, jak to wygląda w przypadku twojego banku. A jeśli masz problem to mogę ci pomóc w zakupieniu za granicą. W razie czego walnij na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1990rtk Napisano 1 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2014 Nie potrzebujesz konta walutowego do robienia zakupów za granicą. Wystarczy odpowiednia karta i ewentualnie konto na paypal - sprawy banalnie proste. Zorientuj się, jak to wygląda w przypadku twojego banku. A jeśli masz problem to mogę ci pomóc w zakupieniu za granicą. W razie czego walnij na PW. pomyślę przy następnym modelu, uparłem się na tamkę bo od seby77 kupuje blachy po dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi