damien77 Napisano 4 Grudnia 2014 Share Napisano 4 Grudnia 2014 Witam , przedstawiam Wam model Italeri , zamierzalem dodac do niego jeszcze 2 figurantow ale nie mam ostatnio czasu wiec daje go tak jak jest, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 4 Grudnia 2014 Share Napisano 4 Grudnia 2014 Bardzo fajnie zrobiony kociak.Zapodaj kolego przepis na siatkę którą masz na lufie.Od dawna szukam fajnego schematu na taką siateczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 4 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2014 Siatka jest zrobiona z bandazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 4 Grudnia 2014 Share Napisano 4 Grudnia 2014 Piękniuśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriston Napisano 4 Grudnia 2014 Share Napisano 4 Grudnia 2014 Fajną siatkę można zrobić z gazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszskc21 Napisano 10 Grudnia 2014 Share Napisano 10 Grudnia 2014 Siatkę można zrobic z bandażu, gazy itp...zamocz ja w resztkach farb, połóz na model, uformuj i pare kropli kleju CA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 10 Grudnia 2014 Share Napisano 10 Grudnia 2014 Jak dla mnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 11 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2014 Ciesze sie ze Wam sie podoba ,z czasem dodam jakas figurke do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi