Pawelt Napisano 6 Grudnia 2014 Share Napisano 6 Grudnia 2014 Witam ;) Ponieważ buduję sobie pokaźną kolekcję Migów 21, głównie w skali 1:48 zrodziła mi się potrzeba wyszukania zestawu kalek, których używał bym do tworzenia przeróżnych numerów bocznych na moich modelach. Choć nie lubię samolotów z czerwoną gwiazdą, no niestety - pewne wersje latały tylko w ZSRR było też kilka egzemplarzy zwyczajnie ciekawych bez których kolekcja Migów nie ma sensu. Czy ktoś może mnie naprowadzić na zestaw takich kalek, albo jak to wyszukać? Przydatne były by numery niebieskie i czerwone z czarną obwódką i żółte z białą przerywaną obwódką lub jako sama biała przerywana obwódka. Mogą być dedykowane do MiGa 21 albo uniwersalne. Numery pójdą na wersje typu F, P, PFS, FL - akrobacyjny, SN i ST. U nas to nie latało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 Szukaj w zestawach Begemota. Tam znajdziesz najprędzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelt Napisano 7 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2014 Niestety ale w ofercie Begemota nie ma satysfakcjonującego zestawu. Jest zestaw do MiGa 21 ale dość ograniczony - co prawda kilka ciekawych wersji można z tego zrobić (m in. FL pokazowy). Dziwi mnie w sumie, że to taki problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi