rtx Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Na stronie http://modelsua.com/MiG-E-150-YE-150-Mikoyan-Gurevich-experimental-fighter-interceptor-1-72-Modelsvit-72015.html pojawił się nowy model prototypu myśliwca przechwytującego Mig E-150. Konstrukcja bardzo niszowa, ale, jak dla mnie - propozycja palce lizać - kwintesencja latającej rury Edytowane 7 Grudnia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 Fakt, E-150 do zestawu z E-152 i E-8 to ciekawe wersje rozwojowe MiG-21. Zwłaszcza E-8 mi się podobał. Ciekawe, jak ze składalnością zestawu. Ja na ich Su-7 poległem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtx Napisano 7 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2014 Fakt, E-150 do zestawu z E-152 i E-8 to ciekawe wersje rozwojowe MiG-21. Zwłaszcza E-8 mi się podobał. Ciekawe, jak ze składalnością zestawu. Ja na ich Su-7 poległem... Dziwne, mnie się Su-7 składało co najmniej przyjemnie (takie 7/10 w składalności) i wyszedł mi z niego fajny ulepek. Poskładaj jakiegoś Amodela, to zmienisz zdanie o wyrobach Modelsvit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 Mam i Amodele i Condory poklejone. Wiem, że Modelsvit to inna liga. Poległem na łączeniu połówek kadłuba, zaszpachlowałem połączenie CA i nie jestem w stanie tego na ładnie oszlifować pod metalizery, więc trafiły do pudła "na potem". Wcale nie jest powiedziane, ze to wina producenta, mogłem sam spartolić robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi