krzysiek1990rtk Napisano 8 Grudnia 2014 Share Napisano 8 Grudnia 2014 po yamato planuję na poważnie zająć się projektem titanica z diodami led. Za model posłuży revell. W skali 1:700 efekt może być przeciętny no ale trudno zaryzykuję, najwyżej nie będę światełek włączał Jako że do skali 1:700 nie znalazłem żadnego zestawy blaszek to trzeba będzie samemu coś wymyslić, głównie chodzi o drzwi, drabinki oraz relingi z którymi będzie największy problem bo jak wcześniej przeglądałem foty w necie to zauważyłem że były różne na różnych pokładach. przeglądając neta natrafiłem na taką stronkę. Jest to w miarę wiarygodne źródło? Ewentualnie jak ktoś ma jakieś materiały to chętnie je przygarnę. http://www.encyclopedia-titanica.org/ i jak ma się replika zbudowana przez camerona na potrzeby filmu? można też się na niej wzorować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi