dd1968 Napisano 2 Listopada 2007 Share Napisano 2 Listopada 2007 Witam. Czy ktoś już tego używał, wie coś więcej na jego temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr 30 Napisano 2 Listopada 2007 Share Napisano 2 Listopada 2007 Gdzie go kupiłeś i za ile nie używałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dd1968 Napisano 3 Listopada 2007 Autor Share Napisano 3 Listopada 2007 Kupiłem go w jakimś kiosku w Szczecinie za 1,60 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 Poluję na niego na Śląsku, lecz ostatnio rzadko wychodzę na polowanie. ;) Jak tylko go kupię, to wypróbuję, bo nawet mam na czym... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 Hmm... Ciekawe jak sie sprawdzi... Do tej pory zawsze uzywalem Debondera, ktory sprawuje sie rewelacyjnie. Do kupienia tutaj: http://www.jadarhobby.waw.pl/debonder-zmywacz-plam-super-glue-p-8748.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass. Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 z tego co widzialem, w Poznaniu dostepny (przynajmniej w centrum) Ja nie uzywalem, ale kumpel chwalil jego wlasciwosci po tym jak na dobre skleil sobie palce super glue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi