MWALLO Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 Jak w tytule-zapraszam do oglądania zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 Bardzo fajby jedynie nie podchodzi mi reflektor i rura wydechowa, reszta jest GIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 Mi wszystko podchodzi :-))) 1Podwozie,świetna rama, jak prawdziwa, i te smaczki w postaci drudek na jednym z pionowych słupków. Rewela . Gratulacje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 Co tam robi amerykański Browning ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł_ Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 Co tam robi amerykański Browning ? :> I pomijając to co on tam robi..., Czy nim się dało w jakikolwiek sposób ruszać dzięki tej "ramie"? ;) Pięknie ci to wyszło... tak się powoli przypatruję czemuś ciężkiemu, bo na szafce KW leży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 A nie lepiej by było robić fotki na jakimś jaśniejszym tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł_ Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 Hmm, mi się tak podoba, od razu mi przychodzi na myśl jakaś ponura pogoda, deszczyk, burza... ogólnie mapa Radar z wolfensteina ET... taki dość ciemny klimacik Edyta dla tych, którzy nie wiedzą o co mi biega :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 3 Listopada 2007 Autor Share Napisano 3 Listopada 2007 A nie lepiej by było robić fotki na jakimś jaśniejszym tle. NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 He he, ale duże nie. Tak nawiasem mówiąc, zapomniałem dodać,że robisz swietne fotki :-)) Sam nie moge jakos sfotografować w taki sposób moich tworów. Tak czy inaczej zrobienie takiego zdjęcia to nie jest prosta sprawa. Pozdrawiam I spodziewam sie,ze ten Twój konkursowy model to dopiero bedzie model:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 3 Listopada 2007 Autor Share Napisano 3 Listopada 2007 ł He he, ale duże nie.Tak nawiasem mówiąc, zapomniałem dodać,że robisz swietne fotki :-)) Sam nie moge jakos sfotografować w taki sposób moich tworów. Tak czy inaczej zrobienie takiego zdjęcia to nie jest prosta sprawa. Pozdrawiam Dziękuje! Ja osobiście robie fotki aparatem cyfrowym Olympus Camedia c-5000 utawienia ręczne A/S/M i oczywiście super makro. Model ustawiam w namiocie bezcieniowym, który oświetlany jest trzema żarówkami dającymi stałe światło białe. Tło robie z brystolu-kolor w zależnośc i od upodobań. To moja cała tajemnica dotycząca fotek. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 Teraz na serio..... przydały by się fotki na dioramce w oprawie plenerowej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 Zauważyliście ,że forum poświęcona panzerce przeżywa renesans kapitalnych modeli, pełno ich tutaj, a Model jast kapitalny Mawallo tylko ten browning i w reflektor nie dałeś wiele serca, lecz to nie jest aż tak widoczne. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 Gratuluję, Michał! wygląda niesamowicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi